"Орбико Бюти" ЕООД

"ОРБИКО БЮТИ" ЕООД е чaст от международната компания Orbico Group, специализирана в дистрибуцията на парфюмерия, козметика, грим и аксесоари.

От 1996 г. дейността на компанията обхваща пълния цикъл на услугите - продажбите, маркетинга, дистрибуцията и търговията на дребно на козметичния пазар. Днес Orbico Group е водещ бюти дистрибутор в Европа, присъстващ в 19 страни с приходи от 209 млн. евро през 2018 година и покрива 6 категории в бюти бизнеса (грим, грижа за кожата, аромати, грижа за косата, натурални продукти и мода). Партньорите ни са уважавани международни компании с дългогодишни традиции. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите партньори и реализираме уникалната философия и стратегия на всяка марка. Това е ключът към нашия успех.
 
В портфолиото на Orbico Beauty Bulgaria са включени десетки световноизвестни марки, като едни от най-популярните са Shiseido, Gucci, Dolce&Gabbana, Cartier, Hugo Boss, Escada, Roberto Cavalli, Chloe, Elizabeth Arden, Collistar, Deborah, Real Techniques, Eco Tools и много други.
Повече информация за компанията можете да откриете тук.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки